OpenCon Transilvania se ține în zona munților Făgăraș, cea mai apropiat oraș fiind orașul Victoria, județul Brașov. Locația exactă se comunică participanților acceptați. Cabana se compune din 9 camere, duble, triple sau cvadruple, fiecare dotată cu baie proprie. Din cauza configurației camerelor, este foarte probabil să te rugăm să împarți camera cu alte 2 sau 3 persoane. Nu putem garanta privacy pentru cupluri. La etajele 1 și 2, în spațiile pentru dormit, nu se urcă cu încălțăminte de afară. Vă rog să vă aduceți o pereche de papuci de casă sau chiar 2 (1 din plastic pentru zona de saună).

Așternuturile de pat și prosoapele sunt incluse, la fel și săpun lichid în băi. Avem un spațiu comun de luat masa și un spațiu dedicat pentru cercurile de închidere, check-in și de închidere. Rezervăm de obicei una din camerele duble drept cameră de cuddle sau workshop-uri mai private. Afară sunt alte spații care se pot utiliza pentru workshop-uri când e cald, și un spațiu relativ generos acoperit cu iarbă, pentru activități de tip 5 rhythms sau contact improvisation.

De anul trecut, avem și o saună care se plătește separat, prețul fiind de 250 RON/ utilizare / zi. Pe proprietate trece și un pârâu, și se poate face foc de tabără primăvara/ vara.

Din păcate cabana nu este ușor accesibilă pentru scaun cu rotile, toate camerele sunt la etajul 1 și 2, în capătul unui șir de trepte.

Există WiFi la locație. Fumatul nu este permis înăuntru.

Ride shares

De obicei ne organizăm în ride shares pentru transport la locație. Există o persoană (de ex. voluntar dintre participanți sau dintre organizatorx) care coordonează oferta de locuri și necesarul de locuri în mașini, din Cluj, București, dar și Timișoara sau Sighișoara. Aceste informații se comunică prin email și pe grupul de Facebook dedicat.